Bedrijfsuitje in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht

Maak je teamuitje of bedrijfsfeest verfrissend anders!

Bedrijfsfeestjes saai? Niet op onze partyschepen! Want op het water is alles anders, leuker en ben je écht gezellig onder elkaar. Lekker borrelen, BBQ-en en dansen op het zonnedek met je collega's. Dat maakt BOOT10 nou anders dan een stoffig zaaltje langs de A1. Met acht partyboten verspreid over de gehele Randstad bieden we iedere groep van 20 tot 700 personen de ultieme varende feestlocatie. Niet stijf en truttig maar verfrissend anders!

"Met ons All-You-Can-Drink concept blijf je altijd binnen het budget zonder te bezuinigen aan de bar!"

Varend vergaderen, dineren & feesten

Naast diner- of feestlocatie zijn de partyboten van BOOT10 ook te gebruiken voor meer serieuze zakelijke gelegenheden zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse strategiemeeting of een productpresentatie. Wij maken alles mogelijk: van luxe tot simpele catering, maar ook het regelen van presentatiemiddelen en entertainment. En na het serieuze deel... dan is het tijd voor feest!

Voor ieder budget een compleet bedrijfsuitje!

Varen met BOOT10 moet leuk zijn. Precies zoals jullie dat voor ogen hebben. En het leukste komt nog... onze prijzen. Die zijn namelijk ook verfrissend anders! Dus geen reserveringskosten, hoge drankprijzen en verborgen achteraf kosten. Bij BOOT10 feest je exact zoals jij dat wilt en altijd binnen het vastgestelde budget. Gelukkig hoef je bij ons het er nooit minder van te nemen want met het All-You-Can-Drink concept kan iedereen onbeperkt naar de bar blijven lopen. En ook de aanwezige professionele licht- en geluidsapparatuur zijn gratis te gebruiken.

Offerte aanvragen

Natuurlijk zijn uw medewerkers goud waard!

Vragen over de BOOT10 partyschepen? Laat het ons weten.

* Naam:
* Telefoon:
E-mail: *
Opstapplaats:
Stel je vraag:*
Velden met een * zijn verplicht
BOOT10: Altijd bereikbaar
Zeven dagen per week van 09:00 - 23:00
085 - 130 22 55 info@boot10.nl Privacyverklaring