Bedrijfsfeest KeJe Horren op partyBOOT 5 Amsterdam

Vaartocht met catering & muziek

De eigenaar van KeJe Horren BV had besloten om een bedrijfsfeest te organiseren aan boord van partyBOOT 5 te Amsterdam. Hij wilde zijn medewerkers graag in het zonnetje zetten want KeJe is genomineerd als een van de beste en succesvolste bedrijven in Nederland. De kapitein en de bemanning haalden de 48 gasten op bij Café Hesp om vervolgens onder het genot van heerlijke koude en warme hapjes en een warm buffet van een 5-sterren cateraar te genieten van een gezellige vaartocht!

De trossen gingen los en de bar ging open!

Het koude bier, fris en de lekkere Italiaanse roze wijn vloeiden rijkelijk met op de achtergrond Nederlandstalige muziek. Om 20.00 uur was het bedrijfsfeest voorbij… De meeste feestgangers vonden dit jammer maar gelukkig hadden ze het concert van de Toppers nog in het vooruitzicht, wat een top bedrijfsfeest!

Ook een bedrijfsfeest organiseren?

Wilt u ook een bedrijfsfeest op het water verzorgen? BOOT 10 biedt in de gehele Randstad verschillende partyboten voor groepen van 25 tot maar liefst 250 personen. Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk onze partyboten in Amsterdam

Vragen over de BOOT10 partyschepen? Laat het ons weten.

* Naam:
* Telefoon:
E-mail: *
Opstapplaats:
Stel je vraag:*
Velden met een * zijn verplicht
BOOT10: Altijd bereikbaar
Zeven dagen per week van 09:00 - 23:00
085 - 130 22 55 info@boot10.nl Privacyverklaring