Dé ideale feestlocatie voor studenten

Studenten opgelet: Alles mag!

Ben je op zoek naar een feestlocatie voor je studentenvereniging maar ben je het zat om eerst de huisregels door te nemen? Dan is het maar goed dat je bij BOOT10 bent beland! Wij zijn namelijk vroeger ook student geweest en weten dus hoe je een goed feest kan geven. Onze partyschepen zijn geschikt voor ieder type studentenfeest. Dus wil je met je studentenvereniging echt knallen en feesten, van studententengala tot studentenborrel, wij maken het mogelijk.

En let op, de enige feestregel die wij hanteren is: alles kan én mag!

"Indrinken doe je ook bij ons op de boot. Met All-You-Can-Drink staat de tap namelijk onbeperkt open!"

Da's toch een kekke partyboot

Geen stijve bedoeling met chagrijnige obers die je na 23.00 uur het dek afkijken. Wij varen tot in de late uurtjes vol gas door. Dus wil je feesten in Amsterdam, Rotterdam, Leiden of Utrecht? Dan zit je bij BOOT10 precies goed. 

Al onze partyboten zijn voorzien van professionele DJ-apparatuur. En het leuke daarvan is dat je ze gratis mag gebruiken. Dus dansend over het binnen- en buitendek en loungen in verrassende ruimtes benedendeks. Je zult verbaasd zijn hoe bruut onze partyboten zijn. En het mooiste komt nog... onze prijzen. Die zijn namelijk spotgoedkoop!

Offerte aanvragen

Extra voordeel voor studenten!

Vragen over de BOOT10 partyschepen? Laat het ons weten.

* Naam:
* Telefoon:
E-mail: *
Opstapplaats:
Stel je vraag:*
Velden met een * zijn verplicht
BOOT10: Altijd bereikbaar
Zeven dagen per week van 09:00 - 23:00
085 - 130 22 55 info@boot10.nl Privacyverklaring