Goedkope partyboot huren

Vier je feest op het water met BOOT10!

Feesten, we houden er gewoon van. Want wat is er nu leuker dan met je groep vrienden, familie of collega's een heerlijke dag op het water te beleven. Op al onze partyboten in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Leiden liggen wij er natuurlijk weer hé-le-maal klaar voor. Want elk feest, voor elke gelegenheid, vier je natuurlijk met BOOT10!

All-in verzorgde feestarrangementen

Brunchen met luxe broodjes en witte wijn. Of wat dacht je van varen, zwemmen en een verkoelende all-inclusive borrel. Of kies voor einde van de dag en begin direct met varend borrelen en aansluitend een compleet verzorgde BBQ op het buitendek. Of wat dacht je van deze: Beginnen met een zomers lopend buffet, varend genieten van het ondergaande zonnetje en daarna feesten met een DJ die de vakantiehits uit de speakers knalt!

"Ondergaand zonnetje, varen, borrelen, eten & feesten. Zo vier je bij ons jouw feest!"

Vier je feest op het water!

We zijn echt een onwijs goedkope partyboot met compleet verzorgde arrangementen. Je eet en drinkt bij ons namelijk altijd inclusief en onze vaarprijzen zijn zo transparant als de glazen van onze ramen. En het leukste van alles: alles kan én mag!

Offerte aanvragen

Vragen over de BOOT10 partyschepen? Laat het ons weten.

* Naam:
* Telefoon:
E-mail: *
Opstapplaats:
Stel je vraag:*
Velden met een * zijn verplicht
BOOT10: Altijd bereikbaar
Zeven dagen per week van 09:00 - 23:00
085 - 130 22 55 info@boot10.nl Privacyverklaring