Partyboot Amsterdam

Daarom BOOT 10 in Amsterdam!
  • Vijf partyboten (25 - 700 personen)
  • Twee grachtenboten (20 - 80 personen)
  • Vriendelijke en transparante prijzen
Offerte aanvragen

De leukste partyboten van Amsterdam e.o.

BOOT 10 heeft vijf partyboten en twee grachtenboten die Amsterdam als thuishaven hebben. Iedere partyboot is totaal anders qua grootte en indeling. Maar ze hebben één ding gemeen: een frisse en moderne uitstraling!

Vier partyboten in Amsterdam e.o.

Partyboot BOOT 1 uit Amsterdam is modern partyschip met een industriële uitstraling. Dit partyschip biedt plaats aan maximaal 240 feestgangers. BOOT 2 is de meest intieme partyboot van Amsterdam. Vanwege de meerdere ruimtes ideaal voor groepen van 25 tot 100 personen. BOOT 5 is het enige varende terras in Amsterdam Centrum en de ideale BBQ-boot voor groepen van 25 tot 80 personen. Nieuw in de vloot zijn de twee imposante evenementenschepen, genaamd DOCKS. Zij bieden plaats aan groepen van 100 tot maar liefst 700 man. Stoere en stijlvolle evenementenschepen uitgerust met meerdere zalen, vides en enorme buitendekken.

Varen in de Amsterdamse grachten

Naast de partyboten in Amsterdam heeft BOOT 10 twee fonkelnieuwe en futuristische rondvaartboten voor op de Amsterdamse grachten voor groepen van 20 tot 80 personen: Staets I en Staets II.

"Leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!"

Alles kan én mag!

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Offerte aanvragen

Vragen over de BOOT10 partyschepen? Laat het ons weten.

* Naam:
* Telefoon:
E-mail: *
Opstapplaats:
Stel je vraag:*
Velden met een * zijn verplicht
BOOT10: Altijd bereikbaar
Zeven dagen per week van 09:00 - 23:00
085 - 130 22 55 info@boot10.nl Privacyverklaring