Partyboot Rotterdam

Daarom BOOT 10 in Rotterdam!
  • Drie partyboten (25 - 700 personen)
  • Multifunctioneel en modern
  • Vriendelijke en transparante prijzen
Offerte aanvragen

De meest veelzijdige partyboot van Rotterdam e.o.

BOOT10 heeft drie waanzinnige partyboten met als vaargebied Rotterdam. De grootte en indeling van deze partyboten verschilt en zijn daarom een geschikte feestlocatie voor zowel kleine als grote groepen: van 25 tot maar liefst 700 personen. Alle schepen zijn uniek: verfrissend anders en modern qua uitstraling. Dus zoek je iets unieks in Rotterdam en omstreken, dan moet je op de partyschepen van BOOT10 zijn!

De leukste partyboot in Rotterdam

Wanneer je wilt feesten, loungen, borrelen en genieten dan biedt BOOT 3 alles wat je zoekt. Deze zeer veelzijdige partyboot heeft drie verschillende feestzalen. Zo is het intiem vanaf 25 personen en multifunctioneel voor grotere groepen tot 250 personen. Zo kun je hier dus altijd terecht voor (dance)feesten, recepties, diners, varende vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten.

Bekijk videopresentatie BOOT3

DOCKS: een imposante varende evenementenlocatie

DOCKS is de ideale evenementenlocatie voor groepen van 100 tot 700 personen. De twee imposante schepen hebben een stijlvolle, industriële look met een vloeroppervlakte van 900 m². Deze stoere schepen zijn inzetbaar in heel Nederland en België en voorzien van modern loungemeubilair, professionele audiovisuele apparatuur, een podium en diverse barfaciliteiten.

"Ook onze prijzen zijn verfrissend anders!"

Partyboot met alle (feest)gemakken voorzien

De partyboot in Rotterdam beschikt over een ruim open buitendek waar je heerlijk met al je gasten in de zon van de omgeving kan genieten. Ook binnen zal het jullie nergens aan ontbreken. Van moderne barfaciliteiten tot professionele geluidsapparatuur. Hier ga je feesten zoals jij dat voor ogen hebt. Dus ben je op zoek naar een échte partyboot in Rotterdam, dan moet je bij ons zijn. En leuk om te weten: Ook onze prijzen zijn verfrissend anders!

Offerte aanvragen

Bekijk onze Partyboten in Rotterdam

Vragen over de BOOT10 partyschepen? Laat het ons weten.

* Naam:
* Telefoon:
E-mail: *
Opstapplaats:
Stel je vraag:*
Velden met een * zijn verplicht
BOOT10: Altijd bereikbaar
Zeven dagen per week van 09:00 - 23:00
085 - 130 22 55 info@boot10.nl Privacyverklaring