Partyschip Utrecht

Daarom BOOT10 in Utrecht!
  • Drie partyboten (25 - 700 personen)
  • Multifunctioneel en modern
  • Vriendelijke en transparante prijzen
Offerte aanvragen

De meest veelzijdige partyschepen van de gehele provincie Utrecht

BOOT10 heeft drie waanzinnige partyboten met als vaargebied Utrecht en de Vecht. De grootte en indeling van deze partyboten verschilt en zijn daarom een geschikte feestlocatie voor zowel kleine als grote groepen: van 25 tot maar liefst 700 personen. Alle partyschepen zijn uniek: verfrissend anders en modern qua uitstraling. Dus zoek je iets unieks in Utrecht en omstreken, dan ben je bij BOOT10 aan het juiste adres!

Partyschip aan de Vecht

BOOT 8 uit Utrecht is een veelzijdig en zeer verassend partyschip met drie verschillende binnenruimten. In de luxe lounge met bar en comfortabele loungebanken is het heerlijk toeven. Achter de lounge is een volledig uitgeruste danszaal. Beneden in het partyschip bevindt zich een onverwachte schatkamer: een zeer intieme scheepsbar met de grandeur van weleer! BOOT 8 heeft twee ruime buitendekken die plaats bieden aan totaal 200 gasten.

Bekijk videopresentatie BOOT8

DOCKS: een imposante varende evenementenlocatie

DOCKS is de ideale evenementenlocatie voor groepen van 100 tot 700 personen. De twee imposante schepen hebben een stijlvolle, industriële look met een vloeroppervlakte van 900 m². Deze stoere schepen zijn inzetbaar in heel Nederland en België en voorzien van modern loungemeubilair, professionele audiovisuele apparatuur, een podium en diverse barfaciliteiten.

"Ook onze prijzen zijn verfrissend anders!"

Partyboten met allure

Van diner, huwelijksvoltrekking, zakelijke bijeenkomst tot dancefeest. Alles is mogelijk. Kortom dit is de partyboot van Utrecht met allure! Dus ben je op zoek naar een échte partyboot in Utrecht, dan moet je bij ons zijn. En leuk om te weten: Ook onze prijzen zijn verfrissend anders!

Offerte aanvragen

Bekijk onze Partyboten in Rotterdam

Vragen over de BOOT10 partyschepen? Laat het ons weten.

* Naam:
* Telefoon:
E-mail: *
Opstapplaats:
Stel je vraag:*
Velden met een * zijn verplicht
BOOT10: Altijd bereikbaar
Zeven dagen per week van 09:00 - 23:00
085 - 130 22 55 info@boot10.nl Privacyverklaring