Gala locatie voor studenten

Op zoek naar een originele locatie voor je studentenfeest?

Op zoek naar een unieke en écht leuke locatie voor een galafeest voor jouw dispuut, maar ben je het zat om eerst de huisregels door te nemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij BOOT10 kan je een gala helemaal invullen zoals jij dat wilt. Alles kan, alles mag en groepen tot 700 personen zijn voor ons geen probleem.

Offerte aanvragen

Gala locatie in heel Nederland: van Utrecht tot Maastricht en van Rotterdam tot Nijmegen

Ga voor chique met een uitgebreid meergangendiner, of maak er een waanzinnig dansfeest van waarbij onze DJ de beste danshits op zijn draaitafel tovert. En het mooie is, op het water kan het volume net een tandje hoger. Geen klagende buren, maar wel gratis een prachtig uitzicht!

Studentenfeest waar je maar wil: Delft, Utrecht, Leiden, Amsterdam of toch Rotterdam?

BOOT10 heeft 8 waanzinnige partyschepen op verschillende locaties in Nederland. De schepen hebben een verrassend fris en moderne uitstraling en zijn daarmee zeer geschikt als locatie voor jullie studentengala en/of diner! Opstappen kan in alle populaire studentensteden, zoals Amsterdam, Rotterdam, Leiden en Utrecht, maar ook daarbuiten varen we. Ons vaargebied is héél Nederland & België! Laat je overtuigen door onze scherpe all-in prijzen en maak er een onvergetelijk feest van!
Meer informatie over de leukste locaties voor jullie studentengala

"Feesten, precies zoals jij dat voor ogen hebt"

Unieke gala locaties op het water 

Het hele jaar door is het waanzinnig feesten op onze verwarmde partyschepen, die zijn voorzien van verschillende buitendekken en ruime lounge- en dansdekken binnen. Tijdens jouw galafeest kan je gebruik maken van onze uitgebreide buffet- en barfaciliteiten, waarbij de tap onbeperkt openstaat. Onze partyschepen beschikken over professionele DJ- en geluidsapparatuur. Verder kunnen we de catering compleet afstemmen op jouw wensen, inclusief aankleding. We regelen dus alles voor je, jij hoeft alleen maar te zorgen voor gezellige gasten. Let the party begin! Maar nu even anders dan je al die tijd gewend was!

Offerte aanvragen

Vragen over de BOOT10 partyschepen? Laat het ons weten.

* Naam:
* Telefoon:
E-mail: *
Opstapplaats:
Stel je vraag:*
Velden met een * zijn verplicht
BOOT10: Altijd bereikbaar
Zeven dagen per week van 09:00 - 23:00
085 - 130 22 55 info@boot10.nl Privacyverklaring