Gala diner & feest Bouwmaat partyBOOT 8 Amsterdam

Voor medewerkers en genodigden

Op 12 december 2015 werd er op partyBOOT 8 in Amsterdam een Venetiaans gala diner en feest georganiseerd voor de medewerkers en genodigden van Bouwmaat. Hierbij werd er tijdens de voorbereiding gedacht aan alles en werd de boot versierd in wit en blauw. In de eetzaal waren alle tafels opgedekt met wit linnen, kaarsjes en blauwe champagneglazen. Ook het buffet werd versierd in Italiaanse sfeer…

Het feest begon bij Centraal Station Amsterdam...

Om 19:00 uur stond partyBOOT 8 klaar bij Centraal Station Amsterdam. Alle genodigden werden verwelkomd door de organisatie en de bemanning. De DJ was top en het eten verrukkelijk! De bar ging open en de vakbekwame medewerkers van BOOT 10 hebben de hele avond drankjes geschonken. De sfeer was buitengewoon goed, want na het eten stond iedereen direct op de dansvloer. Heerlijk, wat een feest!

Gala diner of feest organiseren?

Bent u op zoek naar een boot als locatie voor een diner of feest? BOOT 10 is dan het juiste adres! Wij bieden partyboten voor groepen van 25 tot maar liefst 250 personen in de gehele Randstad. Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk impressie BOOT 8

Vragen over de BOOT10 partyschepen? Laat het ons weten.

* Naam:
* Telefoon:
E-mail: *
Opstapplaats:
Stel je vraag:*
Velden met een * zijn verplicht
BOOT10: Altijd bereikbaar
Zeven dagen per week van 09:00 - 23:00
085 - 130 22 55 info@boot10.nl Privacyverklaring